Koirat, koiranpentuja

Koiranpentuja myytävänä

Tiesitkö, että voit hankkia koiranpentuja myös eläinsuojeluyhdistysten kautta?

Eläinsuojeluyhdistyksiä löytyy ympäri Suomea ja niiden hoivissa on paljon kodittomia koiranpentuja ja iäkkäämpiäkin koiria.

Eläinlääkäri on tarkastanut uutta kotia etsivät koirat ja koiranpennut on useimmiten jo valmiiksi rokotettu ja sirutettu.

Löytyisikö sinun luotasi rakastava koti kodittomalle koiralle?

Koiranpentuja myytävänä, myydään koira
CC BY-ND by It’sGreg

42 kommenttia

 1. Hei !
  Onko vapaana vielä kuvassa olevia pentuja ?Jos niin milloin on luovutus ja mikä/minkä rotuisia ?
  Ja mikä on hinta , olen erittäin kiinostunut ja minulla on kokemusta koirista
  T:Mari Koli

 2. hei!haluaisin ostaa perheellemme koiranpennun,sattuisiko teillä olemaan edullista lenkkikaveria siellä?asumme korsoon kulomäessä ja meillä on kaksi aikuista +2 lasta.emme tienaa kovin paljoa mutta maksamme koirasta yleensä sen mitä pyydetään.koira saisi rakastavan kodin missä se saisi paljon liikuntaa ja rakkautta.saisi olla vähän isompaakin rotua.ottaisitko yhteytä sähköpostiini,kuvia saa laittaa vapaana olevista koirista.kiitos.terv.katarina l

 3. Hei minä etsin pientä koira onko teillä niitä pieniä koiran pentuja kuinka paljon ne maksaa kun minä haen lenkkely kaveria. Terveisin Brita Lindroos 5.3.2016 ja koira saisi. Hyvän kodin

 4. Heippa mistä minä löydän pientä koira onko hesyssä koiria se saisi hyvän kodin ja mä pidän hyvää huolta siitä sitten mä kysyn sellaista asia kun minulle myytin koira mutta tämä myyn en jollekin muulle ja pettymys kun en saanut. Minä asun Helsingissä ja kerrostalossa ja minulla on kaksi kissa ja mä toivon sellaista koira joka on tottunut kissohin

 5. Etsinnässä olisi seurakoira-lenkkikaver lapsiperheeseen, jossa on kissa. Meidän vanhuksemme Osku kuoli keväällä 16vuotiaana. Jos mahdollista niin mielellään koira Lapin-Oulun-Ylivieskan seudulta

 6. Olisin kiinnostunut ottamaan pienen edullisen koiran omamme kaveriksi. Australian terrieri 1½v on perheemme nykyinen koira. Minun lisäkseni perheeseemme kuuluu aviomies ja 14v. tytär. Teen kolmivuorotyötä ja mieheni on säännöllisessä työssä. Olemme eläinrakas perhe, joka kohtelee ja pitää koiria hyvin. Käyn koirakoulutuksessa nyt tuon nykyisen kanssa.

 7. Haluaisimme sekarotuisen koiranpennun
  josta tulisi hyvä lenkkikaveri.
  Olemme rauhallinen ja eläinrakas
  pariskunta Päijät Hämeestä.

 8. Hei! Olen kiinnostunut ottamaan saksanpaimenkoiran pennun sen jälkeen kuin muutan yksiöön. Minulla tällä hetkellä on kissa, joten toivon että pennulla olisi hyvä luonne. Koira saisi hyvän ja rakastavan kodin. Tykkään käydä lenkeillä, joten koira saisi tarpeeksi liikuntaa. Olisi sellanen kysymys, että minkä hintaisia koiria löytyy?

 9. Asutaan Ilmajoella omakotitalossa ja etsin koiraa joko pieni koira ja mieluiten pentu joka annetaan puh:0418078027

 10. Hei! Etsin keskikokoista pienempää koiraa lenkki ja asuinkumppaniksi. Asun yksin rivitalossa. Minulla on aiempaa koira kokemusta (3kpl). 0414860276 Jyväskylä.

 11. Hei minä etsin pientä koira onko teillä niitä pieniä koiran pentuja kuinka paljon ne maksaa kun minä haen lenkkely kaveria. Sää rakastavan kodin mielellään Kuhmon läheltä

 12. Olisiko sekarotuisia koiran pentupoikia. lähellä rovaniemeä.noin 100eurolla?

 13. Eläkeläispariskunta,etsii tervettä,chi chu huaa,hoitokokemusta kyseiselle rodulle.Asumme Helsinkonepajassa,kerrostalossa,mutta ympäristössä,on koirapuistoja ja muita liikunta,mahdollisuuksia,meistä usein jompi kumpi kotona joten koira,ei joutuisi,ölemaan paljoa yksin,myös poikani asuu lähellä,Eläin lääkärit lähellä.Meillä ollut viimeiset reilut 10,v kesy hiiriä,yhtäänei ole lopetettu.enää jäljellä iäkäs uros.

 14. etsin jossain vaiheessa soopeli Shetlannin lammaskoiran pentua tai gavalier kings spanielin pentua.- olemme 43-34 vuotiaat pariskunta Ylistarosta olen kauan haaveillut omaa koiraa mutta pienestä tilistä on tosi vaikeaa säästää sivuun rahaa tällä hetkellä 3 kissaa ja kolmio asunto 75neliötä terveisin sirpa puskala ylistarosta

 15. Hakusessa olisi Amerikanbulldoggi,Amstaffi tai joku muu vastaava rotu. Koira tulisi hyvään ja osaavaan kotiin jossa saa rakkautta ja huolenpitoa.

 16. Hakusessa narttu koiran pentu myös mix pentu keskikokoinen,ruskea valkoinen musta hakusessa .
  Rotikka ,labbis mix myös ok
  Asumme isossa rivitalo asunnossa , takapiha myös iso.
  Naapurustossa koiria ja lapsia .
  Meillä ei ole pieniä lapsia ja koiran ei koskaan tarvitse yksin meillä on aina joku kotona,kokemusta koirista löytyy.
  Myös edullisesti voidaan ostaa koira kun hinta on kohtuullinen .

 17. haetaan kultaisen tai labbiksen urospentua kaveriksi 10v kultsille.myös noutaja mix käy.eikä tarvitse ihan pentukaan olla mutta mielellään alle vuoden vanha.tuohon heinäkuun puolenvälin kieppeille olisi hyvä saada kun alkaa kuukauden kesäloma.kokemusta koirien kanssa elosta n 30v.muukin noutaja käy.

 18. Olen yksin elävä nainen Vantaalta. Haluaisin seurakseni koiranpennun joka on lääkärin tarkastama, rokotettu ja sirutettu. Mieluiten puhdasrotuinen ja ihan pentu. Olen rauhallista ja hyvää elämää elävä, terve ihminen ja rakastan eläimiä. On kokemusta koirista. Sellainen älykäs ja rauhallinen koira olis haussa. Noutajat, dalmatialaiset, rotweilerit, kultaiset noutajat kävis. Muukin ok.

 19. antaisin hyvän kodin siistille ei turhaa haukkuvalle koiralle asun rivitalossa olen eläkkeellä joten koiralle olisi aikaa ja sijaishoitajiakin löytyy

 20. Hau!! Pieni siläkarvainen uroskoira saa rakastavan kodin luotani.Olen eläkkeellä joten aikaa löytyy myös koirakaverille.Minulla on 7 lastenlasta jotta sieltäkin löytyy koirulille leikkikavereita.Olen ulkonaviihtyvää tyyppiä ja tulevalle koiralleni on jo hankittu peräkärry polkupyörään joten se kulkisi mukanani myös pyörälenkeillä.Että löytyyköhän täältä minulle kaveri,yksin kun asustelen?

 21. Moi! Etsimme toista koiraa max 2v. sekarotuinenkin käy, max.keskikokoinen. Meillä jo 11v Brasilianterrieri narttu jolla huonoennusteinen haimavika. Uusi perheenjäsen saisi olla leikattu,terve,hyväluontoinen, sisäsiisti,osaa matkustaa autolla, ei pahaa eroahdistusta. Lenkkeja luvassa usea päivässä ja mökkeilyä vuokramökeillä. Asumme vilkasliikenteisen tien vieressä mutta lähellä luontoa Hyvinkäällä.

 22. hei haen kiinanharjakoiraa uros porista jäin juuri eläkkeelle ja aikaa olis sopii muukin saman tyyppinen koira.ei mikään näyttely tarkoitus vaan seuraksi asun omakotitalossa,

 23. Hakusessa seka rotuinen koira,mielellää ajokoira ja joku muu metsästys käyttöön.Mielellään pentu,mutta käy nuori koira jos ei ole ongelma koira

 24. Haen isoa sekarotuista koiraa joka tulee toimeen kissojen ja toisten koirien kanssa maaseudulle. Saa olla sisäsiisti ja eroahdistusta ei saa olla. Kahden hengen perhe Minä ja 7 v poikani.Kokemusta koirista on myös kovista koirista. Mutta keskiverto normi koira nyt kun olisi kaverin tarve.

 25. haluaisin ostaa perhoskoiran pennun.meillä on 14v.perhoskoira. ressu ja me tatvittaisiin kaveria.hyvään ja koiria rakastavaan kotiin.

 26. Etsin itselleni Max n.polven korkeista tai alle koiraa.käy sekrot tai puhdasrot.ei miel.yli3v.vanha .asun esikaupunki alueella jossa on todella hyvät ulkoilu maastot.kerrostalossa joka tosi rauhallinen ja hiljainen oma osake ja olen vakavarainen jo eläkkeellä oleva.kokemusta on kahdesta koirasta molemmat elivät hyvän elämän yli 12,5 vuotiaiksi.jälkimmäisen menetin viime tammikuussa vaikean sydän vian takia.elän yksin ,minulla ei ole perhettä.koira olisi ainoa perheeni jäsen itseni lisäksi.minulle voi myös soittaa klo 12-22 p.+358505601250.

  Ystävällisin terveisin sinikka

 27. Hei!

  Olemme omakotitalossa Tuusulanjärven rannalla asuva pariskunta, lapset ovat jo lentäneet maailmalle. Vietämme myös paljon aikaa Punkaharjun mökillä, missä myös on loistavat ulkoilumaastot. Meillä on vuosien varrella ollut kaksi collieta ja monirotuinen Elli-koira, joka menehtyi viime tammikuussa.

  Etsimme ulkoilukaveria max keskikokoiseta koirasta. Saa olla monirotuinenkin. -Anne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *