Koirat, koiranpentuja

Ota yhteyttä

KOIRANPENTUJA.COM OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä / jätä palautetta lähettämällä viestisi sähköpostitse osoitteeseen toimitusATkoiranpentuja.com.

Kiitos!

29 kommenttia

 1. Hei. Etsimme pienikokoista koiraa kotiimme. Menetimme toisen koiramme tapaturmaisesti. Meidän Lissu on yorkie-ton, 5kg. Onko teillä kotia kaipaavaa tyttö pentua? T. Heli Harakka-Nyman

 2. Hei. Hakusessa olisi pienehkö koira, ei väliä sukupuolella. Olen eläkkeelle jäänyt yksinasuva nainen. Asun maaseudulla ok talossa, Ruskolla, rauhallisessa ympäristössä. Pihasta jo metsää ja hehtaarinurmikkoa, puutarhaa talon ympärillä, Edellinen koira piti lopettaa pahan nivelrikon sekä koiraleikissä katkesi ristisiteet, oli vasta 8 v cairnin terrieri kulta. On niin yksinäistä, eli kaipaan koiraa lenkkikaveriksi ja rakkaudenkohteeksi ja pihahommiin kaveriksi mahdollisimman pian.
  Terveisin Katriina Soini

 3. toivoisin saavan lenkkikaverin asun rivitalossa maaseudulla entinen koira kuoli vanhuuteen ja nyt on niin yksinäistä sukupuolella ei ole väliä

 4. Hei.. Haluaisimme ostaa pikaisesti karkeakarvaisen kettuterrierin pennun!
  Menetimme karkeakarvaisen kettuterrierin vaikean sairauden viemänä ja haluaisimme saman rotusen koiran,että me pääsisimme tästä yli..
  Ottakaa pikaisesti yhteyttä jos teillä olisi kyseisiä pentuja luovutus iässä tai tiedätte kellä olisi…
  Kiitos!

 5. Jos jollakulla on ylimääräinen koiranpentu, ei väliä onko rotua vai ei !
  Mitään en maksa, mutta jos sopiva löytyy, minulla on sille hyvät tilat ja maastot olla ja kasvaa. Itse olen jo eläkkeellä, joten minulla ei ole kuin aikaa kasvattaa sitä kaikkien taiteen ja sääntöjen mukaan.

 6. Halutaan ostaa pienikokoinen sekarotuinen koira, uros.
  T. Tarja

 7. Hei

  Hakusessa pentukoira ok-taloon maalle bernin ja meidän kaveriksi lapsiperheeseen. Koira kokomusta koko miun 38 vuotinen elämä. Sakemanni puolella suojelut ja tottikset käyty läpi. Nyt haluamme antaa kodin pienelle/keskikokoiselle koiralle. Onko mitään tällä hetkellä tarjolla. Kotkassa asutaan.

 8. Hei.
  Asumme Iissä ja etsimme koiranpentua.
  Asumme rivitalossa josta aukeaa hyvät lenkkeily maastot. Meillä on myös 2 kissaa. Lapsista nuorin on 6 vanha ja 16 vuotias tyttö, muut lapset asuvat omillaan. Olemme valmiit antamaan loppuiän kodin,jos meillä niin onni kävisi, että pennun löytäisimme.
  Olemme etsineet jo kauan ja harkinneet pitkään.

 9. hei. löytyisikö pienirotuista koiranpentua,joka on vailla hyvää ja rakastavaa kotia. chichuhua uros kaipaa kaveria leikeihin ja ulkoiluun. vastaathan pian viestiini. koiran hinta o euroa.

 10. etsin mäyräkoiraa tai dreeveriä risteyksetkin käy ..asumme vaimon kanssa rauhallisessa paikassa rivitalossa ..olemme eläkkeellä ..harrastan pienimuotoista metsästystä joten nämä rodut kiinnostaa

 11. Moi
  Olisiko jollain koiran pentua joka etsii kotia
  mun vaimo menetti Tessun kun oli jo niin vanha,ja
  hänkun on tosi eläin rakas, niin etsimme Uutta kaveria

  Terv:Tapsa

 12. Ottaisin kiltin kultaisen noutajan pennun,jos tämä toteutuu juuri tätä kautti. Yhteistyökumppaneiden välillä t: Ali Johannes Finnig Ii p:045/1790280.

 13. Onko tellä koiran penruja jota annatte? Haluaisin tietää lisäää

 14. Perheemme etsisi sekarotuista koiranpentuja Uudeltamaalta. Toiveena olisi esim labbismix tai muu noutajamix Sukupuolella ei ole väliä.

 15. Ois k7va saada koira kaveriks lenkkeilyy ja joka puuhaa mukaa olen tosi kiinnostunu saksanpaimen koira tai vastaava

 16. hei etsin koiraa iteleni sekarotuista koiraa suht halpaa mistäköhän löytäisin semmmoisen

 17. hei ! haluaisin esim . stibetinbanielin . mopsin tai maltankoiran . pienen koiran . on kokemusta . isoista koirista en tykkää / pittaa . asun eteläpohjanmaalla onko täällä mistä saisi ilmaiseksi tai halvalla jostain eläin kodista “”” ? olen työkyttömyyseläkeläinen kaipaan seuraa. olen kova lenkkeilemään . olen pesnyt pieniä koiria . tai vain tipsuja .

 18. Hei. Etsimme koiraa,jolle tarjolla rakastava ja aktiivinen koti. Käymme pitkillä metsälenkeillä ja muuten harrastamme koiran kanssa esim agility
  Koira saisi olla n.1-1,5 vanha. Pentu mielellään ja uros.
  Seropikin käy. Tarjoa rohkeasti kuvan kera

 19. hei , olen eläkeläinen jolla on ollut koiria ennen. Nyt voisin ottaa jälleen koiran ja jos jollakin on tilanne ettei voi syystä tai toisesta pitää koiraa niin minä voisin ottaa.
  Pienehkö mutta ei mikään NS.kassikoira vaan esin springerspanieli tms. Saa olla jo 2 – 3 v. mielellään ilmainen

 20. Hei! Etsinnässä puhdasrotuinen noutaja tai Noutaja mix, kuhan ei kovin montaa eri rotua oo. Alle vuoden ikäinen pentu. Metsästys ja lenkkeily kaveriksi.

 21. Hei, etsimme tosi pientä koiraa värillä eikä sukupuolella merkitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *