8 upeaa lahjaideaa koirallesi

lahjaidea koiralle

Myönnä se. Tykkäät hemmotella koiraasi. Ja ehkä jopa liioitellakin. Kukaan ei tule tuomitsemaan sinua siitä! Koiranomistajat rakastavat hemmotella koiriaan. Olemme koonneet yhteen kahdeksan upeaa lahjaideaa, joita voit hankkia rakkaalle ystävällesi syntymäpäivälahjaksi, jouluksi tai jopa “vain siksi”!

lahjaidea koiralle
CC BY by Alex Beattie
  1. Uusi luu – Uusi luu on kuin menisit viiden tähden ravintolaan syömään huippuluokan pihvin. rakastaa niitä. Savunmakuinen luu on täydellinen herkku.
  2. Vinkuva – Vaikka jotkut lemmikkieläinten omistajat eivät kestä melua, vinkuvat lelut ovat koirien suosikkeja!
  3. Uima-allas koirille – Varsinkin kuumana kesänä, koiraystäväsi saattaa arvostaa samaa, mitä lapsesi arvostavat – uima-allasta! Uima-allas antaa koirallesi mahdollisuuden kastua, pitää hauskaa ja viilentyä.
  4. Peitto tai – Me kaikki haluamme saada lohtulahjoja, eivätkä koirat eroa meistä. Lemmikkisi rakastaa peittoa, joka on niin pehmeä ja ylellinen, että se tekee päiväunista kymmenen kertaa paremman!
  5. Haettava – Noudettavat pallot eivät ole samanlaisia kuin ennen. Nyt on myös palloja, jotka viheltävät ja pomppivat epäsäännöllisesti.
  6. Köydenvetoköysi – Koirat tykkäävät vetää köysiä, ja voit hankkia koirallesi kaikenlaisia siistejä, solmittuja köysiä, jotka sopivat täydellisesti koirallesi.
  7. Lentävä kiekko – Pienet ja suuret koirat rakastavat tavaroiden saalistamista. Lentävä kiekko sopii tähän täydellisesti, mutta haluat koirallesi parempaa kuin frisbeen. Kokeile pehmeämpiä softvaahtokiekkoja, jotka ovat hellävaraisempia koirasi suulle, mutta yhtä hauskoja!
  8. – herkkuleluista on tullut suosittuja lemmikkieläinten omistajien keskuudessa, jotka tietävät koiransa rakastavan haasteita. Sinun tarvitsee vain laittaa herkku lelun sisälle, heittää se lemmikkillesi ja antaa heidän etsiä herkkua.

Saatat pitää myös näistä

Tietoja kirjoittajasta: koiranpentuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *