Koiransänky suurelle koiralle

Yksi koiran tärkeimmistä tarpeista on . Koiralla tulee olla hyvä paikka nukkua ja levätä yöllä.

Kun sinulla on , on erittäin tärkeää, että sinulla on sille oikean kokoinen sänky. Tämä johtuu siitä, että monet isompien koirien rodut ovat usein alttiimpia niveltulehduksille.

Kun ison ovat tuetut makuulla, se voi helpottaa lepäämistä kunnolla. Suurille koirille on paljon sopivia koiransänkyjä, joissa on hyviä lisäominaisuuksia.

Joissakin koiransängyissä on vedenpitävä vuori, joten jos sinulla on vanhempi , jolla on virtsankarkailuongelmia, se ei pilaa sänkyä. Sängynpäällinen on irrotettava, joten voit pestä sen. Lisäksi siinä on liukumaton pohja, joten sänky ei leviä lattiallesi.

Suuret koirat nauttivat siitä, että niillä on jokin, jolle voi laskea pään lepäämään. Suuret koirat nauttivat myös tuesta selkäänsä vasten aivan kuten ihmisetkin.

CC BY-SA by Bekathwia

On koiransänkyjä, jotka eivät ole vain kauniisti suunniteltuja, vaan ne näyttävät myös sohvilta. Jotkut koiran vuodesohvista sopivat hyvin isommillekin koirille. Ne ovat myös konepestäviä ja ne voidaan taittaa kokoon.

Kaikki koirat eivät pidä sohvatyylisestä sängystä, koska sitä ei voi vetää ympäriinsä ja laittaa minne haluaa.

Sen lisäksi, että sänky on mukava, sänky voi myös pitää koirasi mahdollisimman terveenä. Joissakin koiransängyissä on antimikrobinen suoja. Tämä tarkoittaa, että se suojaa koiraasi luonnossa olevilta mikro-organismeilta, kuten sieniltä, bakteereilta ja viruksilta, jotka voivat sairastuttaa sinut tai koirasi.

Isot sängyt tarjoavat isolle koirallesi runsaasti tilaa. Jotkut sängyt ovat niin suuria, että jopa voi käyttää sänkyä mukavasti. Helma on joustava, joten päällinen on helpompi irrottaa konepesua varten.

Saatat pitää myös näistä

Tietoja kirjoittajasta: koiranpentuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *