Koiransänky autoon

koiransänky autoon

Useimmat lemmikkieläinten omistajat ottavat joskus koiransa mukaan päiväretkille tai yöpymisille. Jos matkustat paljon lemmikkisi kanssa, kannattaa ostaa koiransänky, joka on riittävän mukava ja mahdollisimman kestävä.

koiransänky autoon
CC BY-NC-ND by prncsmedic84

Koirat tarvitsevat matkoilleen mukavan sängyn, koska koiran voi olla vaikeaa matkustaa etenkin pitkiä matkoja. Jos sinulla on pieni , on samalla sänky, joka sopii täydellisesti matkustamiseen. Sen mukana tulee liitäntähihna, jonka avulla voit kiinnittää sängyn turvavyöllä. Sängyn sisustus on valmistettu lampaanvillasta ja sänkyä on saatavana useissa eri väreissä. Sängyn päällinen on irrotettava ja turvallinen sekä pesuun että kuivauskoneeseen. Sänky sopii jopa 25 kiloa painaville koirille. Sen sisätila on riittävän suuri, jotta voi matkalla istua tai olla makuulla.

Koirat, jotka painavat yli kaksikymmentäviisi kiloa, tarvitsevat suuremman sängyn. Kokonsa ansiosta matkasänkyä voidaan käyttää sekä suurille että pienille koirille. Matkasänkyä suositellaan koirille, jotka painavat alle 40 kiloa. voidaan kääriä makuupussin tavoin, joten sitä on helppo säilyttää säilytyksessä matkojen välillä. Matkasängyssä voi olla myös piilotasku, jossa voit säilyttää koirasi leluja. Sängyn pohja on vedenpitävä ja luistamaton, joten lemmikkisi ei liiku autossa matkan aikana. Sängyn päällinen on kierrätettyä fleeceä, joka antaa koiralle lisämukavuutta ajon aikana.

Toinen hyvä sänky sekä suurille että pienille koirille on käännettävä lemmikkisänky. Käännettävä sänky on toiselta puolelta puuvillaa ja toiselta sherpaa. Se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön sekä autoon. Sitä on saatavilla useissa eri mitoissa ja väreissä. Sänky itsessään on pestävä, joten sinun ei tarvitse irrottaa peittoja tai vuorauksia.

Koirille on myös hypoallergeeninen sänky, jossa koira voi pidemmillä matkoilla venytellä matkan aikana. Sängyssä on tekstiiliviimeistely, joka hylkii öljyä, nestettä ja likaa. Se sopii myös suurille koirille, jotka painavat jopa sata kiloa. Kuitutäyte palaa aina alkuperäiseen muotoonsa, kun koira astuu pois siltä. Lemmikkisi voi aina palata takaisin mukavaan sänkyyn.

Koirille, jotka tarvitsevat ylimääräistä tilaa, on olemassa sänky, joka mahtuu monien maastoautojen ja tila-autojen tavaratilaan. Sängyssä on vettä hylkivä pehmuste, joka antaa koirallesi lisämukavuutta. Siinä on liukumaton pohja, joten sänky pysyy paikoillaan. Sänkyä on saatavana useassa eri koossa ja voit ostaa sen useimmiten joko ruskeana tai harmaana.

Saatat pitää myös näistä

Tietoja kirjoittajasta: koiranpentuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *