Koiransänky keskikokoiselle koiralle

Joskus koirat haluavat vain venytellä matolla tai viileällä laatalla. Mutta suurimman osan ajasta ne haluavat mukavan sängyn ja nauttivat siitä samalla tavalla kuin heidän omistajansakin.

Keskikokoiselle koirallesi löytyy mukavan muhkeita sänkyjä, jotka ovat myös helppohoitoisia ja pitkäikäisiä. Jotkut sängyt on koristeltu myös söpöillä tassun kuvilla. Jos sinulla on vanhempi , hän nauttii nukkumisesta hyvin pehmustetussa sängyssä.

Kaksi koiransänkyä
CC BY-ND by reader of the pack

Koirat rakastavat lämpöä. Se tuntuu hyvältä myös kesällä. Tästä syystä koirat etsivät usein paikkaa auringosta levätäkseen. Keskikokoiselle koiralle löytyy itselämpiäviä sänkyjä, joka saa koirasi kehon lämmön säteilemään takaisin koiraan. Sängyn pohjassa on myös liukumatonta materiaalia, joten vaikka koirasi juoksee ja hyppää siihen, se ei liu pois alta. Sängyn täyte on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja se on ylitäytetty mukavuuden lisäämiseksi. Se on myös konepestävä.

Koirat rakastavat myös ulkona olemista. Tätä tarkoitusta varten voit hankkia koirallesi lemmikkipatjan, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi ulkona. Patjan päällä voi levätä ulkona mukavammin kuin maassa tai kovalla kannella. Patja voidaan laittaa koirankotiin, häkkiin tai voit käyttää sitä myös makuualustana, kun matkustat koirasi kanssa. Patja on konepestävä, nopeasti kuivuva ja auttaa koiraasi viihtymään sekä lämpimällä että kylmällä säällä.

Vanhemman koiran ja pentukoiran sänkyyn pääsyä helpottaa, kun sängyn etuaukko on alempana kuin sivut ja selkä. Sängyn ulkomateriaali on mokkanahkaa, kun taas sisämateriaali on vuorattu fleecellä. Tämä auttaa koiraa pysymään lämpimänä, kun lämpötila laskee.

Jotkut koirat eivät pidä ympärillään kohoavista vuodevaatteista, joten ne sängyt, joissa on sivut, eivät sovi näille koirille. Koirille, jotka eivät tykkää sivullisista sängyistä, löytyy mukava . Siinä on Berber-materiaalista valmistettu päällinen, joka on helppo irrottaa pesua varten. Päällistä on saatavana useassa eri värissä. Tyynytyylisessä sängyssä on myös liukumaton pohja ja se on hyvin mukautuva jokaisen koiran vartaloon.

Saatat pitää myös näistä

Tietoja kirjoittajasta: koiranpentuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *