Koiransänky pienelle koiralle

simpukanmuotoinen koiransänky

on tärkeä paikka etenkin pienille koirille. Pienet koirat tarvitsevat lämpimän lepopaikan, koska ne eivät säilytä kehon lämpöä samalla tavalla kuin isot koirat. Pienet koirat tarvitsevat myös sängyn turvalliseksi paikaksi, johon voi tarvittaessa vetäytyä, kun on väsynyt tai haluaa päästä hetkeksi pois ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta.

Levollinen pakopaikka pienille koirille on sänky, jossa on luonnollisesta materiaalista valmistettu peite. Siinä on myös irrotettava ja . Sängyn patja on valmistettu kiinteästä, pehmeästä ja kestävästä vaahtomuovista.

Jos koirasi pitää sängystä, jossa on kyljet, kokeile simpukan muotoista sänkyä. Se on muhkea ja mukava pienille koirille. Sängyn koko on pieni, joten se on loistava koiralle, joka haluaa tuntea olonsa lämpimäksi ja turvalliseksi. Sängyn sivut on vahvistettu, joten koirallasi on paikka, jonne laskea päänsä, kun on väsynyt.

simpukanmuotoinen koiransänky
CC BY-NC by M.P.N.texan

Toinen tyylikäs sänky pienelle koiralle on valmistettu polyesterin ja puuvillan sekoituksesta, joka antaa sängylle sileän ja mukavan tunteen. Sängyn tyyny on käännettävä ja sen voi irroittaa pesun helpottamiseksi.

Koirat tykkäävät maata käpertyneenä pienessä tilassa. Se saa ne tuntemaan, että sänky on heidän luolansa. Sängyn pohjan on siis hyvä olla liukumatonta nylonia, että sänky pysyy paikallaan, kun koirasi liikkuu siinä.

Saatat pitää myös näistä

Tietoja kirjoittajasta: koiranpentuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *