Tarvikkeita, jotka tekevät koiran omistajan elämästä helpompaa

Koiran omistajana olemisessa on niin monia puolia, että se vastaa melkein vanhemmuutta. Olet vastuussa lemmikkisi terveydestä, ravinnosta, turvallisuudesta ja paljon muustakin. Aina kun on vempain tai tuote, johon voit investoida elämän helpottamiseksi, sitä kannattaa harkita.

koiran ulkoilutus kuumalla ilmalla

Ajattele lemmikkisi tarpeita ja onnea. Tarjolla on luultavasti lisävaruste, joka voi auttaa sinua vastaamaan koirasi vaatimuksiin. Otetaan esimerkiksi turvallisuus. Vahdit koiraasi, mutta joskus se saattaa hypätä aidan yli tai karata ulos ovesta.

Yksi lisävaruste, joka voi auttaa sinua pitämään koiraystäväsi turvassa, on lemmikkieläinten seurantalaite. Koirien seurantalaitteita on olemassa monia erilaisia, joilla voit paikantaa koirasi tarkan olinpaikan.

Ruoka on välttämättömyys, jota koirasi tarvitsee. Voit automatisoida prosessin käyttämällä lemmikkien ruokinta-automaattia. Koirien ruokinta-automaatteja myydään esimerkiksi kahden tai viiden aterian vaihtoehdoilla. Koiran ruokinta-automaatti auttaa varmistamaan, että lemmikkisi saa tarvittavat ateriat päivän aikana ja ehkäisee jopa ylensyöntiä, jos koirallasi on paino-ongelmia.

Entä leikkiaika? Joskus koirasi saattaa tarvita hieman enemmän toimintaa silloin, kun tunnet olosi väsyneeksi raskaan työpäivän päätteeksi. Tutustu pallonhakukoneeseen. Se opettaa koirasi noutamaan pallot ja laittamaan ne takaisin koneeseen, josta ne ammutaan uudelleen huoneen poikki.

Onko sinulla sellainen , joka haluaa olla mukanasi pitkillä kävelylenkeillä naapurustossa? Jos näin on, kannattaa harkita koiralle vesiautomaatin hankkimista. Vesiautomaatti on yksinkertaisesti kannettava vesipullo, joka kääntyy auki ja antaa koiran juoda siitä varmistaen, että pysyy hyvin nesteytettynä.

Tykkääkö koirasi ajaa autossa kanssasi? Jos näin on, saatat olla huolissasi siitä, että koira on suuri häiriötekijä auton ohjaamiselle. Jotkut lemmikit yrittävät kiivetä kesken ajon syliisi aiheuttaen ilmeisen vaaran. Takapenkin lemmikkieste muodostaa mukavan verkkoseinän etu- ja takaistuimesi väliin, jotta koirasi ei voi vapaasti vaeltaa autossa.

Kuumina kesinä sinun kannattaa harkita koirallesi viilennysliivin hankkimista. Liivi liotetaan ensin kylmässä vedessä, väännetään kuivaksi ja puetaan sitten ennen ulos lähtöä koiralle. Viilennysliivi auttaa koiraa pysymään viileänä kuumassa auringossa. Jos olet lähdössä erityisen pitkälle vaellukselle, sinun tarvitsee vain kuljettaa vettä pullossa ja kastella liivi aina tarvittaessa uudelleen, kun koira on ylikuumentunut.

Saatat pitää myös näistä

Tietoja kirjoittajasta: koiranpentuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *