Koiran ramppi autoon

koira ramppi koiran portaat

Koirat voivat pudota ja loukata päänsä tai saada muita vammoja yrittäessän hypätä ajoneuvoon tai siitä ulos. Koirat hyppäävät käskettäessä innokkaasti, vaikka korkeus olisikin suurempi kuin ne jaksavat ponnistaa.

Voit varmistaa koirasi turvallisuuden ostamalla autoon koiran rampin eli . Koiran rampissa on leveät porrasaskelmat. Se auttaa koiraasi tuntemaan olonsa mukavaksi, koska sillä on enemmän tilaa kävellä. Rampin sivut ovat myös hieman koholla, mikä antaa koiralle lisää vakautta ja turvallisuutta kävellä ylös tai alas.

sopii käytettäväksi kaikenkokoisten koirien kanssa, mutta jotkut koirat hyötyvät siitä vielä enemmän. Pennut ovat etenkin tunnettuja siitä, etteivät ne pysty arvioimaan etäisyyttä ajoneuvosta maahan.

Rampin avulla voit opettaa koiranpentusi hyppäämisen sijaan kävelemään ylös ja alas päästäkseen ajoneuvoon ja sieltä pois. Vanhemmat koirat haluavat kulkea kanssasi ja olla itsenäisiä, mutta autoon hyppääminen voi olla niille liian vaikeaa hallita.

Vanhempien koirien lantiot eivät toimi niin hyvin kuin ennen ja hyppääminen voi aiheuttaa niille kipua. Vanhempi koira ei siksi tahdo hypätä, vaan pyytää omistajaa nostamaan itsensä autoon ja autosta ulos.

Rampin avulla voit antaa koirasi tulla ja lähteä ajoneuvostasi vapaasti. Lisäksi suojaat selkääsi rasitukselta, jos sinulla on koira. Vaikka koirasi olisi erittäin suuri, on tilava ja kestävä. Koiran kestää koiran painon aina jopa 150 kiloon asti. Koiran ulottuu kokoon taitettuna noin metrin korkeuteen ja pitkänä melkein kahteen metriin. Ramppi on silti useimmiten melko kevyt, reilusti alle 10 kilogrammaa.

koira ramppi koiran portaat
CC BY-NC-ND by NorCalGSPrescue

Rampin pinta on materiaalia, joka on suunniteltu estämään koirasi liukastumisen. Rampilla pysyy turvallisesti pystyssä vähän kömpelömpikin koira. Myöskään märät tai mutaiset tassut eivät luisu rampilla.

Rampin ylä- ja alapäässä on liukumattomat jalat. Rampin voit siis asettaa minne haluat ja se pysyy paikoillaan. Rampin reunat eivät myöskään ole teräviä, joten ne ovat turvallisia lemmikkillesi, autollesi ja itsellesi. Voit helposti kouluttaa koirasi käyttämään ramppia esimerkiksi napsautusharjoitusmenetelmällä.

Saatat pitää myös näistä

Tietoja kirjoittajasta: koiranpentuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *