Vietkö koirasi säännöllisesti lääkäriin?

Koiria pidetään ihmisen parhaina ystävinä ja monet pitävät koiraansa omana perheenjäsenenään. Saatat vaatia, että ystäväsi ja perheesi käy säännöllisesti lääkärissä, koska välität heistä kovasti ja haluat varmistaa, että he pysyvät terveinä.

Koiran ei pitäisi olla erilainen. Niiden tulee myös käydä säännöllisesti lääkärissä. Monet koiranomistajat vievät koiransa eläinlääkäriin vasta, kun koira on sairas tai loukkaantunut.

On erittäin tärkeää, että koira käy myös eläinlääkärillä säännöllisissä tarkastuksissa. Joskus päivystyskäynnit ovat erittäin kalliita ja ne olisi voitu välttää säännöllisillä eläinlääkärikäynneillä.

Tässä muutamia syitä, miksi koiran vieminen eläinlääkäriin on tärkeää.

– Koirat tarvitsevat säännöllisiä rokotuksia pysyäkseen terveinä. voivat estää monia sairauksia ja pidentää koiran elinikää. Jos koira jätetään rokottamatta, se voi helposti sairastua sairauksiin, joiden hoitaminen voi tulla sinulle kalliiksi.

Korvapunkit – Korvapunkit ovat yleisiä koirilla. On tärkeää, että koirasi käy eläinlääkärissä säännöllisesti, jotta punkkien aiheuttamat tartunnat eivät leviä. Eläinlääkäri voi määrittää tartunnan vakavuuden ja määrätä sopivat lääkkeet sen hoitamiseksi. Jos tartunta jätetään hoitamatta, bakteerit voivat kasvaa kudoksissa ja löytää tiensä koiran aivoihin, mikä saattaa aiheuttaa kuoleman.

ja punkit – Nämä ovat yleisiä myös koirien keskuudessa. On tärkeää, että ne hoidetaan välittömästi. Eläinlääkäri voi auttaa sinua määrittämään tilanteen ja antamaan tarvittavat hoidot, jotta tartunta ei aiheuta liikaa ongelmia.

ovat yleisiä myös koirilla ja ne voidaan hoitaa helposti. Matotartuntoja ja hoitoja on niin monia erilaisia, että eläinlääkäri on pätevin tutkimaan koiraa selvittääkseen, minkä tyyppinen mato on tunkeutunut lemmikkiin ja mikä on paras hoito sille.

Hampaiden terveys – Eläinlääkäri puhdistaa joskus puolestasi tai selittää sinulle parhaan tavan puhdistaa ne. On tärkeää, että eläinlääkäri tarkistaa , jotta bakteerit eivät kasva ja leviä liikaa.

Bakteerit voivat aiheuttaa koiralle kaikenlaisia vaivoja, joten pidä huolta koirasi hampaiden terveydestä. Niin voit välttää kaikki kalliit hoidot, joita sinulle voi aiheutua, jos koiran hammastarpeet jätetään huomiotta.

koiran hammastarkastus ja hampaiden pesu

Koiran terveys on yhtä tärkeä kuin perheesi terveys. Sairauksien ehkäisy on aina avain pitkään ja terveelliseen elämään. Pidä koirastasi huolta ja käytä sitä säännöllisesti tarkastuksissa.

Eläinlääkäri on koulutettu tunnistamaan monia erilaisia vaivoja ja joskus havaitsemaan ne jo kauan ennen kuin koirasi sairastuu. Koirasi voi elää kypsään, vanhaan ikään asti eläinlääkärin asianmukaisella hoidolla ja valppaalla silmällä.

Saatat pitää myös näistä

Tietoja kirjoittajasta: koiranpentuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *