Polkupyörän peräkärry koiralle

Kaikki koirat eivät pyöräillessäsi osaa tai jaksa juosta hihnassa polkupyöräsi vierellä. Ne juoksentelevat pyöräsi eteen, sotkeentuvat talutushihnaan tai syöksyvät ja jopa yrittävät kaataa pyöräsi. Tämä on vaarallista niin sinulle kuin koirallesikin. Joskus jalkakäytävällä voi olla myös liian kuuma koiralle. Nuoret tai vanhat koirat eivät aina osaa tai jaksa pyöräillä kanssasi.

Pyöräilystä ja rakkaan lemmikkisi seurasta voit kuitenkin nauttia, kun lisäät pyöräsi takaosaan koiran perävaunun. Perävaunussa on turvallinen muotoilu, joka saa sen näyttämään söpöltä pikku autolta.

Polkupyörän perävaunu koiralle
CC BY-ND by booizzy

Perävaunussa on myös vahva jousitus, joka varmistaa sujuvan matkan sekä lemmikkillesi että itsellesi.

Perävaunun saa suurena tai keskikokoisena ja traileri tukee molempia. Perävaunun runko on valmistettu alumiinista, joka on sitkeätä, mutta ei raskas kuten teräsrungot.

Perävaunussa on ikkunoita, jotta koirasi näkee mitä ympärillä tapahtuu. Vetoketjullisten ovien ansiosta, koiran saa myös helposti paikoilleen.

Perävaunussa on yhteensä neljä ovea. Siinä on myös kattoluukku, jonka voit irrottaa. Jos aiot olla ulkona telttailemassa tai vaeltamassa, voit helposti ottaa vaunusta pyörät pois ja käyttää sitä lemmikkisi majoittamiseen. Pyörät voi kätevästi poistaa myös autolla ajaessa ja varastointia varten.

Perävaunun pohja on vesitiivis, joten jos koirallesi sattuu vahinko, se ei vuoda läpi. Perävaunun verkko on valmistettu kestävästä materiaalista, joka ei repeydy koirasi kynsistä.

Perävaunu on tukeva ja riittävän vahva kantamaan turvallisesti jopa 75 kiloa painavaa koiraa. Perävaunun kuori on valmistettu vahvasta kankaasta, joten se kestää repeämiä ja naarmuja.

Perävaunun sisäpuolella ei ole pehmustetta tai tyynyä, joten lisää se tai peitto lemmikkisi mukavuuden vuoksi.

Saatat pitää myös näistä

Tietoja kirjoittajasta: koiranpentuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *